Transportburet er et spørgsmål om sikkerhed

Da jeg købte min hvalp for tre år siden, anbefalede vores hundekennel, at jeg købte et transportbur til hunden. I første omgang tænkte jeg, at det er en fordel, fordi man så kan holde bilen mere ren, men hundekennelen og siden flere andre har fortalt mig, at det først og fremmest handler om sikkerhed under transporten. Når en hund ikke er fastspændt, kan det gå rigtig galt, hvis man blokerer bremserne eller støder ind i noget. Det er ikke meget anderledes end med mennesker: Man skal sikre sig under kørsel.
Jeg har desuden bemærket – bl.a. til hundetræning – at hundeejere, der har haft hunde i lang tid, ofte ender med at bruge hundebure i bilen, hvorimod nyere ejere begår alle ”fejlene” med at have den siddende på passagersædet eller bagsædet.

Ekstra tilbehør

Når man nu alligevel er ude for at shoppe hundeartikler – uanset om det er online eller off line – så kan man lige så godt købe lidt flere ting. Fx er et hundetæppe nødvendigt for at holde bunden ren og tør. Denne hundeartikel koster nærmest ingenting, og jeg kan desuden anbefale den type, som er let vandafvisende. De er nemme at vaske i maskinen. Jeg foretrækker at have en 3-4 stykker, således at jeg altid har et tørt tæppe liggende. Med de priser er det lige meget, om man køber 2 eller 10. Man bør i hvert fald også købe en hundeskål af den type, som kan monteres i et transportbur. Det er rart at kunne give vand til hunden, uden at der spildes over det hele.

Priser

Efter min mening er 500 kroner rigeligt til et transportbur. Den type, som er produceret i stål, ligger ofte i dette prisleje. Plastikbure er også billige – og der er rigtig mange muligheder for at finde tilbud, når man shopper online. Udvalget er stort, og skulle man være i tvivl om, hvad der er passende prismæssigt, så er der jo altid Pricerunner, og vil du vide, om man kan stole på online butikken, så er der jo Trustpilot (Trustpilot.dk)

Link
Billige transportbure

Comments are closed.